Master Vietnam - káva, která zaujme i náročné

V dnešním rychlém a náročném světě je káva či čaj jedním z nejcennějších prostředků energie. A pro mnoho z nás začíná úspěšné ráno právě jedním z těchto nápojů. Mnoho lidí ale i firem si je vědomo toho, jak důležitá je káva či čaj pro produktivitu a náladu.

 

Proto my z týmu Master Vietnam máme vždy velikou radost, když nám přijde hezká recenze jako nyní z firmy Tera Systems s.r.o.

 

 

"Jednoduše řečeno - milujeme kávu Master Vietnam. Ráno nás ve firmě dokáže pěkně nakopnout a oblíbili jsme si ji natolik, že si ji s kolegy kupujeme i domů. Je super, když i naši obchodní partneři a zákazníci kávu chválí a my můžeme Master Vietnam jen doporučit. Velmi příjemným bonusem je vždy perfektní a rychlá spolupráce. Děkujeme, že Vás máme"

Říká Bc. Stanislav Bedlivý, zástupce společnosti Tera.cz

 

Je Však třeba zdůraznit, že Master Vietnam není pouze o chuti. Je to také o hodnotách, které tato značka reprezentuje. Naše produkty jsou pěstované na tradičních vietnamských plantážích, kde se dbá na udržitelné zemědělství. Navíc spolupracujeme s místními farmáři, podporujeme spravedlivý obchod a přispíváme k rozvoji místních komunit. To je něco, čím se chceme odlišit od ostatních a inspirovat i další lidi k pomoci potřebným.

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz